Misli u velikoj mjeri oblikuju život. Svatko od nas se u jednom trenutku nađe u životnoj krizi i sam sa svojim mislima i problemima. Problemi su sastavni dio života svakog pojedinca.

Ići naprijed je put kojim idemo svi. Krize koje srećemo na tom putu, mogu biti šanse za upadanje u probleme ali isto tako i šanse za rast i razvoj.

Suočiti se sa sobom je važna stvar. Pružamo podršku u suočavanju sa svakodnevnim problemima, stresom, konfliktima, životnim preprekama kroz poticanje Vas samih na preuzimanje životnih odgovornosti.

Imati osjećaje i izražavati ih u pravom smjeru i prema pravim osobama nije nešto sa čim smo se rodili. Kroz naš rad imati ćete priliku upoznati svoje emocije, osjećaje, prihvatiti ih i živjeti u miru sa sobom i drugima.

Jedni drugima možemo biti svjetlost ali i tama. Put na dolje ili podrška. Tražiti pomoć nije slabost, već jačina. Biti svjestan sebe i svojih kapaciteta i uhvatiti se u koštac sa njima.

Autentičan život želi većina ali ga je teško živjeti. Biti svoj i biti jednostavno ono što jesmo, nije jednostavno. To je zahtjevan i dugotrajan proces koji uključuje prihvaćanje svih svojih strana. Onih koje nam se sviđaju ali i one od kojih bježimo.